KUCHNIA REGIONALNA

Dla naszych Gości przygotowujemy również całodzienne wyżywienie składające się ze śniadania oraz obiadokolacji. Śniadanie podajemy w formie szwedzkiego stołu bez jakichkolwiek ograniczeń, zatem nasi Goście z pewnością nie będą głodni. Obiadokolacja w godzinach popołudniowych składa się z dwóch dań, deseru oraz kompotu. Pory posiłków ustalamy indywidualnie, w zależności od potrzeb i oczekiwań naszych Gości.

Śniadanie podajemy w formie szwedzkiego stołu, na który składają się: pieczywo, swojska wędlina, sery, w tym oscypki i inne regionalne sery, dżemy własnej produkcji, jajka, sałatki, warzywa, płatki śniadaniowe, kawa oraz herbata bez limitu. Ponadto podajemy również ciepłe danie typu: parówki, kiełbaski, jajecznica, itp.

Nieodpłatnie nasi Goście mogą przygotować sobie kanapki na wycieczkę.

Obiadokolacja serwowana jest w godzinach popołudniowych, a składa się ona z zupy podawanej w wazie, drugiego dania serwowanego na półmiskach, deseru (domowe wypieki, galaretki, sezonowe owoce, itp.) oraz kompotu. Podczas obiadokolacji serwowana jest również kawa i herbata.

Godziny posiłków nie są ściśle określone, ponieważ zawsze dostosowujemy się indywidualnie do potrzeb naszych Gości.